Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Αλβανία - Λιθουανία 4 - 1

Βαριά ήττα από την Αλβανία με 4 - 1 γνώρισε η Λιθουανία στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του Κεμάλ Σταφά,. Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το έτερο φιλικό Eλληνικού ενδιαφέροντος μεταξύ της Σλοβακίας και της Σουηδίας,. Σε περίπατο μετέτρεψε η Αλβανία τη φιλική αναμέτρηση με την Λιθουανία. Η γειτονική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό του Αλμπάν Μέχα, ενώ στο 37' ο ίδιος παίκτης βρήκε με ωραία κάθετη μπαλιά τον Eντγκαρ Τσάνι, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2 - 0 και στο 43' ο Μιτζέν Μπάσα ολοκλήρωσε τον χορό των γκολ του πρώτου ημιχρόνου.

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 59' όταν ο Μάρκους Παλιόνις έβαλε αυτογκόλ, ενώ η προσεχής αντίπαλος της Eθνικής μας στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου μείωσε με τον Εβάλντας Ραζούλις στο 74ο λεπτό.

η βασική ενδεκάδα της Λιθουανίας: Σέτκους, Αντριουσκεβίτσιους,
Παλιόνις, Φριτζέιμας, Deividas Τσεσνάουσκις, Edgaras Τσεσνάουσκις,
Μπάρτκους, Πιλιμπάιτις, Τσερνίχας, Νοβίκοβας, Ματουλεβίτσιους,.

Σλοβακία - Σουηδία 0 - 0        http://www.futbalsfz.sk/en/
 
Ισόπαλες χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Σλοβακία και Σουηδία σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Ζίλινα. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες εν αντιθέσει με τους Σκανδιναβούς που απείλησαν μόνο με τον Αλεξάντερ Κατσανίκλιτς στο 30ό λεπτό. Το δεύτερο μέρος επεφύλασσε περισσότερες συγκινήσεις, αφού αμφότερες οι ομάδες έγιναν πιο επιθετικές. Στο 64ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι, ενώ στο 69ο και στο 85ο ο νεοεισελθών Γιουράυ Κούτσκα άγγιξε, ανεπιτυχώς, το γκολ,.Slovak Football Association official website

η σύνθεση της Σλοβακίας: Περνίς, Πάουστσεκ (80' Χουμποτσάν) Σκίρτελ
(46' Ντούριτσα) Τσισόφσκυ, Τσεχ (47' Σβέντο) Λάσικ, Γκούλνταν, Χάμσικ
( 46' Κούτσκα ) Χολόσκο, Μπάκος ( 71' Μακ ) Ντουρίς ( 71' Γιακούμπκο )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου