Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Ζυλ Βιθέντε - Μπράγκα 1 - 3

Με το τρίποντο απέδρασε η Μπράγκα από την έδρα της Ζυλ Βιθέντε. Πλέον η πρώην ομάδα του Ζαρντίμ κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την έξοδο στο Champions League,. Με απόλυτο πρωταγωνιστή του Ούγκο Βιάνα η Μπράγκα πήρε μία σημαντική νίκη στην έδρα της Ζυλ Βιθέντε, η οποία ενδέχεται να κρίνει την τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σαιζόν.
Ο 30χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ύστερα από πασα του Μοσορό. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν προσωρινά με τον Ούγκο Βιέρα, ο οποίος με εξαιρετική ενέργεια κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας.

Από εκεί και πέρα, η πρώην ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ πίεσε και στο 81’ μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που είχε μέσα στο παιχνίδι. Σκόρερ και πάλι ήταν ο Ούγκο Βιάνα. Ο Ζοάο Πέδρο κινήθηκε στα αριστερά, ο Μοσορό δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα και ο Βιάνα προσπάθησε, ευτυχώντας να δει τη μπάλα στο πλεκτό. Το τελικό 1 - 3 έγραψε ο Ζε Λούις δύο λεπτά αργότερα, αφού εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Πάουλο Χόρχε. Πλέον η Μπράγκα έχει 43 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από την Πάκος Φερέιρα που έχει δώσει ένα παιχνίδι λιγότερο,.

http://www.scbraga.pt/news

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ζυλ Βιθέντε - Μπράγκα 1 - 3  ( 61’ Βιέρα – 45+2’ 81’ Βιάνα 83’ Ζε Λούις )

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Ολιανένσε - Πάκος Φερέιρα ()  Σπόρτινγκ - Σετούμπαλ ()

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Μπέιρα Μαρε - Νασιονάλ () Εστορίλ - Ακαντέμικα ()
Ρίο Αβε - Μορεϊρένσε () Μαρίτιμο - Πόρτο () Γκυμαράες - Μπενφίκα ()

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου