Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ο βομβαρδισμος του Λονδινου απο τη Μπάγερν!

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε πολύ καλή εμφάνιση επικρατώντας σχετικά άνετα της Αρσεναλ με 3 - 1 και παίρνοντας ουσιαστικά από νωρίς την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του θεσμού,.
Η περυσινή πορεία της Μπάγερν Μονάχου μέχρι να φτάσει στον μεγάλο τελικό όπου ηττήθηκε στα πέναλτυ από την Τσέλσυ, δεν άφησε ικανοποιημένους τους φίλους της, που ήθελαν να πανηγυρίσουν τη μεγάλη αυτή επιτυχία. Φέτος οι Βαυαροί δείχνουν έτοιμοι να φτάσουν ξανά τόσο μακριά στη διοργάνωση και να διεκδικήσουν ξανά τον μεγάλο τίτλο. Για τη φάση των 16 του Champions League κατάφεραν να πάρουν ουσιαστικά από το πρώτο παιχνίδι την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση, καθώς πέρασαν νικηφόρα 3 - 1 από το Λονδίνο και το Εμιρεϊτς, χωρίς να αφήσουν περιθώρια αμφισβήτησης στην Αρσεναλ. Οι Βαυαροί μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν από αρκετά νωρίς να καθαρίσουν το παιχνίδι. Στο 7’ ο Κρόος με ένα εντυπωσιακό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Η συνέχεια, ήταν ανάλογη για την ομάδα του Γιούπ Χάυνκες καθώς στο 21’ ο Μυλλερ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2 - 0,. Από εκεί και πέρα μέχρι και τη λήξη του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι με την Αρσεναλ να αδυνατεί να φανεί απειλητική.

Στην επανάληψη όμως, μπήκε αποφασισμένη και κατάφερε να μειώσει γρήγορα
σε 2 - 1 στο 55’ με κεφαλιά του Ποντόλσκυ. Οπως ήταν φυσικό από εκεί και πέρα πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση αφήνοντας αρκετούς κενούς χώρους στην άμυνά της. Κάτι που πλήρωσε στο 77’ όταν ο Μαντζούκιτς με έναν τυχερό τρόπο κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Αρσεναλ για το τελικό αποτελεσμα (3 - 1),.


ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνυ, Σανιά, Μερτεσάκερ, Βερμάλεν, Κοσιελνί, Αρτέτα,
Γουίλσιρ, Γουωλκοτ, Ράμσευ (72’ Ροσίτσκυ) Καθόρλα, Ποντόλσκυ 72’ Ζιρού
http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/spielbericht/2013/40072.php
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόυερ, Ντάντε, Φαν Μπούιτεν, Λαμ, Ριμπερί (63’ Ρόμπεν)
Χάβι Μαρτίνεθ, Μέλλερ, Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ, Κρόος (73’ Λουίζ Γκουστάβο)
 Μάριο Μάντζουκιτς ( 78’ Μάριο Γκόμεζ )  http://www.fcbayern.telekom.de/
http://www.dailymotion.com/video/xxmrzu_y-yyyy-footyroom-com_animals

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου