Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ρόμα – Κάλιαρι 2 - 4

Τον... διασυρμό με σκορ 4 - 2 γνώρισε η Ρόμα στο Ολυμπικο από την Κάλιαρι για την 23η αγωνιστική της Serie A, με την ομάδα της Σαρδηνίας να κάνει… όργια στη Ρώμη,.
Ο τερματοφύλακας που επέλεξε να ξεκινήσει ο Ζέμαν είχε… μανταλάκια. Η Ρόμα ήταν κάπου… χαμένη στο γήπεδο. Και τελικά η ομάδα της Σαρδηνίας έκανε… όργια στην αιώνια πόλη φτάνοντας σε ένα πολύ μεγάλο διπλό στο Ολυμπικο με σκορ 4 - 2 για την 23η ημέρα της Serie A,. Και αν μέχρι σήμερα το κλίμα για τον Ζντένεκ Ζέμαν ήταν βαρύ, μετά και από αυτή τη ντροπιαστική ήττα, έχει γίνει πλέον… ασήκωτο για τον τεχνικό των τζιαλορόσι. Ο Ταχτσίδης αγωνίστηκε για 60 λεπτά πριν δώσει τη θέση του στον Ντε Ρόσσι, ενώ ο Τοροσίδης δεν έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρόμα. Η Κάλιαρι αιφνιδίασε από την αρχή τη Ρόμα, καθώς προηγήθηκε με τον Ναϊνγκολάν στο 5ο λεπτό. Η απάντηση, όμως ήρθε από τον Φραντσέσκο Τότι στο 35’ με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ.

Ωστόσο, η φάση του αγώνα έγινε στο 46’, όταν η ομάδα της Σαρδηνίας δέχθηκε το… δώρο από τον Γκοϊκοετσέα. Ο Σάου έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο τερματοφύλακας των τζιαλορόσι αν και μόνος του, κατάφερε να χάσει τη μπάλα από τα χέρια του, η οποία στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα, προσφέροντας αναμφίβολα την… γκάφα της χρονιάς. Στη συνέχεια η Ρόμα κατέρρευσε με αποτέλεσμα η Κάλιαρι να πετύχε δύο τέρματα ακόμη με τον Σάου στο 53’ και τον Πισάνο στο 71ο λεπτό. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 4 - 2 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μαρκίνιο,.  http://www.dailymotion.com/embed/video/xx7iba

Παρασκευή 1/ 2  http://www.legaseriea.it/en/

Ρόμα – Κάλιαρι 2 - 4

( 35’ Τότι 90+3’ Μαρκίνιο
- 5’ Ναϊνγκολάν 46’ αυτογκολ Γκοϊκοετσέα 53’ Σάου 71’ Πισάνο )
http://www.sbnation.com/soccer/2013/2/1/3942314/roma-vs-cagliari-final-score-result
http://www.asroma.it/it/calendario-risultati/index.html?matchid=55919
http://www.cagliaricalcio.net/news/14156/trionfo-all-olimpico.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου