Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης 0 - 5

Αμφισβητήθηκε,. Ακουσε διάφορα για τον τρόπο που νίκησε τη Βαλένθια μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο. Ε, η Ρεάλ Μαδρίτης νευρίασε και διέλυσε 5 - 0 την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε για το πρωτάθλημα! Κοιμήθηκε ο... Θεός, είπαν, για να νικήσει 2 - 0 τη Βαλένθια στον πρώτο αγώνα για το Κυπέλλο. Η διαιτησία ευνόησε τη Ρεάλ Μαδρίτης σε εκείνο το ματς, είπαν.
Η βασίλισσα δεν μπορεί να ακούει αυτά τα πράγματα και φρόντισε να απαντήσει με τον τρόπο της. Διαλύοντας τις νυχτερίδες με σκορ 5 - 0, με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο πρώτο μέρος και τους φίλους των γηπεδούχων να αποδοκιμάζουν και να αποχωρούν πρόωρα! Το χορό των γκολ άνοιξε ο Ιγκουαΐν στο 9',. Ο Ντι Μαρία στο 34’ διπλασίασε τα γκολ για τους Μαδριλένους. Χωρίς να περάσει και άλλος χρόνος, ήρθε η σειρά του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος άσσος, μετά από δύο λεπτά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3 - 0,. Και ήδη κάπου εκεί, άρχισε να… αδειάζει το Μεστάγια, αφού ο κόσμος της Βαλένθια μάλλον απελπίστηκε και ξεκίνησε να αποχωρεί.

Ο CR7 χτύπησε εκ νέου και πιο συγκεκριμένα στο 41’, κάνοντας το 4 - 0,.

Δεν κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια οι νυχτερίδες και στο 45’ ο Ντι Μαρία πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για τις διαστάσεις θριάμβου με το 5 - 0! Στο δεύτερο μέρος, η βασίλισσα έριξε το ρυθμό της. Θα μπορούσαν οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε να πετύχουν τουλάχιστον το γκολ… της τιμής, όμως στο 50’ το σουτ του Πιάτι σταμάτησε στο δοκάρι του Κασίγιας. Η… πανδαισία του πρώτου ημιχρόνου, δεν συνεχίστηκε στο δεύτερο, μάλλον γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε διάθεση να σκορπίσει και άλλο την αντίπαλό της.  http://www.footytube.com/v/MTUzMzg2

Κυριακή, 20/ 1 Valencia 0 - 5 Real Madrid
 
Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης 0 - 5
( 9' Ιγκουαΐν 34' 45' Ντι Μαρία 36' 41' Ρονάλντο )



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου