Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Μακ Κολ: Η ευκαιρία μας την Τρίτη με ΠΑΟ

Αν η Μάδεργουελ έχει μία ελπίδα να προκριθεί επί του Παναθηναϊκού, αυτή σύμφωνα με τον προπονητή της, Στιούαρτ Μακ Κολ, είναι στο παιχνίδι της Τρίτης στο Φερ Παρκ. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στο παιχνίδι της πρόκρισης κι εν όψει του επαναληπτικού, αλλά ξέρουμε πως αν θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, θα πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας, δήλωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός στον Τύπο της πατρίδας του και πρόσθεσε: Κάποιοι λένε πως πρέπει να μπούμε προσεκτικά και να μην ανοιχτούμε για να μη δεχτούμε πολλά γκολ και αποκλειστούμε από το πρώτο παιχνίδι. Oμως αυτή είναι η ευκαιρία μας για ένα καλό αποτέλεσμα, το βράδυ της Τρίτης. Δεν θέλω να παίξουμε πολύ αμυντικά, έχουμε παίκτες που μπορούν να απειλήσουν.

Πρόβλημα για τους Σκωτσέζους αποτελεί η… άγνοια που έχουν για τον νέο Παναθηναϊκό, αφού δεν είχαν την ευκαιρία να τον κατασκοπεύσουν επαρκώς.

Δεν θα παίξουμε αφελώς, αλλά θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε.

Δεν έχουμε καταφέρει να παρακολουθήσουμε αρκετά τον Παναθηναϊκό και δεν ξέρουμε πώς θα εμφανιστούν. Πέρυσι έπαιζαν με έναν συγκεκριμένο τρόπο μέχρι ενός σημείου και μετά - λόγω του τραυματισμού του Λέτο - άλλαξαν.

Εμείς πάντως θα πάμε για θετικό αποτέλεσμα. Θα δούμε και με τι προθέσεις θα παραταχθεί ο αντίπαλος: θα έρθουν με σκοπό να βάλουν ένα γρήγορο γκολ και μετά να κρατήσουν το αποτέλεσμα ή θα μείνουν πίσω για να δουν τι μπορούμε να κάνουμε εμείς; Είμαστε λίγο στο σκοτάδι. Μου αρέσει να είμαι καλά προετοιμασμένος, αλλά αυτή τη φορά δεν μπορούμε να είμαστε καλά διαβασμένοι, δήλωσε ο Μακ Κολ


Το ματς της καριέρας μου με ΠΑΟ http://www.sport-fm.gr/article/569514

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου